Taxi Oegstgeest

Taxi Visscher, gevestigd in Oegstgeest, is een perfecte keuze wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare taxiservice. Taxi Visscher is al meer dan 15 jaar actief in de regio Leiden, Bollenstreek en Den Haag.

WAAROM TAXI VISSCHER

  • Vooraf reserveren & vaste prijs voor airportservice

Boek vooraf een taxi bij Taxi Visscher voor een vaste prijs. Op deze manier weet je waar je aan toe bent, ben je verzekerd van vervoer en kom je niet voor verrassingen te staan. 

  • Goede service & chauffeur

Onze chauffeur is vriendelijk, betrouwbaar en gecertificeerd. Hij kent de regio en zorgt voor een prettige, ontspannen reis. 

Onze diensten

Taxi Oegstgeest - Schiphol €55,-


Voor een taxi van Oegstgeest naar Schiphol ben je bij Taxi Visscher aan het juiste adres. Reserveer je taxi voor een vaste prijs, stap in en laat je ontspannen rijden naar Schiphol. 

Taxi Oegstgeest -  Rotterdam Airport
€65,-

Taxi Visscher brengt je ook voor een voordelig, vast tarief van Oegstgeest naar luchthaven Rotterdam - The Hague Airport. Onze chauffeur kent de luchthaven goed en zet je af bij de vertrekhal. Geen gedoe met parkeren of stress door uitvallende treinen. 

Overige ritten van en naar Oegstgeest


Wil je in de regio vervoerd worden van of naar Oegstgeest? Ook dit soort ritten kun je bij Taxi Visscher boeken. Graag van te voren reserveren, zodat je verzekerd bent van vervoer. 

✓ Bekend en ervaren in Oegstgeest            ✓ Geen bagagetoeslag             ✓ Geen nachttoeslag            ✓ Geen verborgen kosten


ONZE CHAUFFEUR

"Ik breng je met veel plezier naar je bestemming"

Ik ben Dave Visscher en heb al meer dan 15 jaar mijn taxibedrijf Taxi Visscher, gevestigd in Oegstgeest. Met veel plezier bezorg ik je en een prettige en zorgeloze reis. Ik werk samen met 3 vaste chauffeurs, zodat er altijd iemand is om je naar je bestemming te vervoeren. 

Taxi Oegstgeest Dave Visscher

WAT KLANTEN ZEGGEN

Altijd op tijd .
Vriendelijke chauffeur, haalt ons ook weer op."

– Ilonka

Sharp on time om 4.30 uur voor rit naar Schiphol! Sympathieke gast, correct rit, goede prijs"

– Hennie

Supersnel gekomen na het bellen, prima ritje, volledig tevreden.  

– Marcel