Taxiservice van Leiden naar Schiphol
Begin je reis goed met Taxi Visscher

Taxi Leiden - Schiphol  
Schiphol - Leiden 

✓          Vaste lage prijs
✓          1-4 personen
✓          Grote kofferbak
✓          24/7 service

€57,- per rit

Taxi Visscher Leiden Schiphol

Ga je binnenkort op reis en heb je een taxi vanuit Leiden naar Schiphol nodig? Kies er dan voor om je te laten brengen door Taxi Visscher.
Wij zijn gevestigd in Oegstgeest en bezorgen mensen uit de regio Leiden,
Den Haag en de Bollenstreek al meer dan 15 jaar een zorgeloze reis.


Wij zorgen ervoor dat de taxi op tijd bij je is zodat je alle tijd hebt om rustig naar Schiphol te gaan. Stap achterin en laat je rijden. Geen stress over parkeren op Schiphol en geen zorgen over vertragingen of stakingen in het openbaar vervoer. Lekker ontspannen op reis!


Wil je een taxi boeken voor andere bestemmingen in de regio Leiden? Dat kan ook. Reserveer op tijd via ons online contactformulier of bel ons. 

Vasta tarieven taxi Leiden-Schiphol

Geen verrassingen: vaste prijzen vooraf

Comfortabel reizen van Leiden naar Schiphol

Comfortabel en stressvrij reizen

Betrouwbaar en ervaren taxibedrijf

Betrouwbaar en ervaren taxibedrijf

REVIEWS - WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN? 

ALTIJD OP TIJD


"Altijd op tijd .
Vriendelijke chauffeur, haalt ons ook weer op."

Ilonka

GOEDKOPE TAXI NAAR SCHIPHOL

"Sharp on time om 4.30 uur voor rit naar Schiphol! Sympathieke gast, correct rit, goede prijs"


Hennie

SNEL


Supersnel gekomen na het bellen, prima ritje, volledig tevreden"


Marcel


Waarom kiezen voor onze taxi van Leiden naar Schiphol?


Of je nu op zakenreis gaat of op vakantie, onze taxi van Leiden naar Schiphol biedt de perfecte oplossing voor jouw vervoer. Waarom zou je kiezen voor onze taxi? Omdat we betrouwbaar, betaalbaar en comfortabel zijn. Onze professionele chauffeur brengt je veilig en op tijd naar de luchthaven, terwijl onze scherpe tarieven ervoor zorgen dat je geld bespaart. En met onze comfortabele auto kun je genieten van een ontspannen rit naar Schiphol.

Taxi Leiden - Schiphol
Taxi Leiden Schiphol

Bespaar geld met onze vaste tarieven


Niemand houdt van verrassingen als het gaat om prijzen. Daarom bieden wij vaste tarieven aan voor onze taxi van Leiden naar Schiphol, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Geen verborgen kosten, geen onverwachte toeslagen - gewoon een eerlijke prijs voor een betrouwbare en comfortabele rit naar de luchthaven. 

RESERVEER JOUW 
SCHIPHOLTAXI

Wil je jouw Schiphol taxi van of naar Leiden bestellen? Wacht niet langer en reserveer op tijd je taxi bij Taxi Visscher, dan heb je het maar geregeld en weet je zeker dat je een plekje hebt. Vul je gegevens in op onderstaand formulier, dan krijg je zo snel mogelijk een bevestiging van ons.


Liever bellen of mailen, dat kan natuurlijk ook!

 
 
 
 
 
 
 
 

Andere diensten van ons taxibedrijf


Bekijk onze andere taxidiensten in de regio Leiden

Taxi van Leiden naar Rotterdam Airport

Reis je vanuit Leiden naar Rotterdam Airport en zoek je een betrouwbare taxi? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden taxidiensten van Leiden naar Rotterdam Airport en vice versa. Met onze comfortabele taxi's en ervaren chauffeurs zorgen wij dat je veilig en op tijd op de luchthaven aankomt. Onze tarieven zijn betaalbaar en transparant, dus je weet precies waar je aan toe bent.

Taxi Leiden en omgeving

Onze taxidienst in Leiden is er voor iedereen die snel en comfortabel van A naar B wil reizen in de stad en de omgeving. Of je nu op zoek bent naar een ritje van of naar het treinstation, een afspraak hebt in de stad of een dagje uit gepland heeft, wij staan voor je klaar. Onze taxi's zijn modern, comfortabel en veilig en onze chauffeur heeft ruime ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is een reservering maken en wij zorgen voor de rest!

Houd er rekening mee dat onze taxidienst alleen op reservering rijdt, dus het is belangrijk om de rit vooraf te plannen. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat er  een taxi beschikbaar is op het door jouw gewenste tijdstip en dat je op tijd op je bestemming aankomt.